FieldPower® Power Bus Sistemi

Otomasyonun ve modülerizasyonun her alaninda daha az kablo tesisati döseme ve artan esneklik, artan merkeziyetçilikten kaçisi tahrik eden unsurlardir. Kabinler daha fazla yer kazandirmakta ve etkinlige sahip olacak sekilde tasarimlanmakta veya tamamen kaldirilmaktadir. Power bus sisteminizin fonksiyon ve güvenligine %100 güvenebilmelisiniz. Ayni zamanda, kullanimi da esnek olmali ve artan ihtiyaçlara cevap verebilecek sekilde kolay genisletilebilmelidir.

Weidmüller’in FieldPower® power bus sistemi sizin ihtiyaçlariniza tam olarak uyacak sekilde ölçülüp biçilebilir. Besleme, genisletme, motor besleme ve distribütör fonksiyonlari yerden tasarruf saglayan sadece bir adet modülün içine entegre edilmistir. Istege bagli fonksiyonel üniteleri, uygulamaya bagli olarak dahil edecek sekilde genisletilebilmektedirler. Izolasyon yer degisim baglantisi sayesinde, FieldPower® klasik, kesilmemis yuvarlak kablolar ile direk montaj için üretilen dünyadaki ilk sistemdir.

Özellikleri FieldPower®’in, enerjinin büyük mesafeler kat ederek dagitildigi yerlerdeki bütün uygulamalarda ekonomik bir çözüm oldugu anlamina gelmektedir.