Indüktif & Fotoelektrik & Fiberoptik

Indüktif sensörler, temassiz nesnelerin algilanmasinda kullanilan en yaygin ve makul çözümlerdir. En yaygin kullanilan Indüktif sensör tipidir. Bu tip Indüktif sensör, önünden yakin bir sekilde geçen metal nesneleri algilama amaciyla manyetik bir alan olusturmaktadir. Bu; algilanacak metal nesnelerin sensörü bir ya da iki inç mesafesinde oldugu uygulamalarda genelde kullanilan en kolay algilama teknolojisidir. Autonics 6 farkli yakinlik Sensörü grubunda 12 ürün sunmaktadir –endüktif ve kapasitif- ve Kore pazarinda 10 yildan fazladir en yüksek Pazar payina sahiptir. Ayni zamanda halen, ürün kalitesini ve algilama güvenilirligini dünya pazarinin en üst seviyesine getirmek için çabalamaktadir. Aradiginiz en ucuz maliyetli ve güvenilir yakinlik sensörü ise, cevap Autonics’dir.

Fotoelektrik algilama, herhangi bir nesnenin varligini ya da yoklugunu algilamak için isin kullanmaktadir. Bu teknoloji, algilanmasi gereken nesnelerin daha uzak mesafede oldugu ya da algilanacak maddenin metal olmadigi durumlarda indüktif sensörlerin ideal bir alternatifidir. Autonics 4-çesit genel amaçli fotoelektrik sensör ürünleri, optik &elektrik teknolojisi ile birlikte üstün teknolojiyle tasarlanmaktadir ve ideal islevleri, kalitesi, uygulama esnekligi ve güvenilirligi ile çesitli sanayi alanlarinda yaygin bir sekilde tercih edilmektedir. Diger yandan da bütün sanayide fiyatliyla güçlü bir rekabetçi çizgidedir.

Fiber optik kablo ile foto lens yükselticinin birlesiminden olusan Fiber optik sensörler, küçük nesnelerin denetiminin ve erken tepki zamaninin gerekli oldugu durumlarda idealdir. Dahasi, optik kablonun yüksek oranda esnekligi, hemen hemen her yere uyan kolay kurulum olanagi tanimaktadir. Autonics fiber optik sensor yükselticileri ve gerçek sikistirilmis boyuttaki kablolari karmasik algilama, erken tepki zamani ve genis algilama araligi sunmaktadir.